Interieur

Advies, ontwerp en architectuur

Interieur

Advies, ontwerp & architectuur

Mijn ontwerpen zijn nooit hetzelfde of in éen bepaalde stijl. Iedere keer opnieuw gaat het om het afstemmen en verbinden qua vorm, routing, kleur en licht met de architectonische ruimte, de functies en vooral met jou als bewoner. Tot het allemaal klopt, en het een nieuwe éenheid is geworden.

Van idee naar ontwerp
en resultaat

Van een eenvoudig mondeling advies tot het ontwerp van een totaal interieur of interne verbouwing en de uitvoering hiervan.

Interieur

Advies

Met een interieuradvies, voor bestaande huizen en nieuwbouw huizen, worden ruimtes ‘ingericht’ met nieuwe interieurelementen zoals meubels, verlichting, kleuren en materialen die met elkaar een verbinding aangaan. Dit kan ook onderdeel zijn van een totaal interieurontwerp. Elementen die heel goed bij elkaar passen en elkaar ook kunnen versterken. Elementen die een contrast geven en het net even anders maken. Een interieur waarmee je je iedere dag blij verrast voelt, uniek en precies in-éen-lijn is met jouw leefstijl.

De kleuren in onze privé bioscoop zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en geven een warme sfeer. Door veel zwart toe te passen is het ook chique geworden. Patricia heeft dit in verschillende materialen heel esthetisch gecombineerd tot een zeer comfortabel thuistheater.

Dirry en Jos

Voor als jij bijvoorbeeld

E

Een bestaande ruimte een andere uitstraling wilt geven met nieuwe kleuren, ik geef je verrassende kleur- en materiaaladviezen.

E

 Een nieuw huis betrekt en je wilt nieuwe meubels, gordijnen en verlichting, ik bekijk het totaalplaatje en help je bij het maken van de juiste keuzes.

E

Een kantoor aan huis wilt en hiervoor een kamer een ‘make-over’ wilt geven, ik reik verschillende ideeën aan zodat de uitstraling precies klopt.

Interieur

Ontwerp

Voor iedere ruimte in jouw huis is er een Interieurontwerp te maken. Een interieur dat precies de juiste uitstraling heeft, functioneel is en een waardevolle toevoeging is in jouw huis, waar je heel blij mee bent. Bijvoorbeeld, keukens en badkamers die op maat gemaakt worden of vanuit een bestaand aanbod zijn samengesteld, worden zó ontworpen dat het aan alle eisen voldoet, mooi is om te zien en praktisch in gebruik.

Ik ontwerp boeken-, servies-, multimedia-, kleding- en werkkamerkasten, om alle spullen overzichtelijk en functioneel op te bergen. Met de juiste esthetische uitstraling, verhoudingen, materialen en kleuren zijn deze kasten een parel in je interieur.

Het jaren ’60 huis was behoorlijk verouderd en had een nieuwe keuken, badkamer en een echt andere sfeer nodig. De samenwerking met Patricia was gefocussed en fijn afgestemd. Ze kwam met mooie en praktische voorstellen. We zijn erg blij met de grote boekenkast, waar alles in past. Het is een heel fijn huis geworden!

Gert Jan en Ineke Kroese

 

Voor als jij bijvoorbeeld

E

Een niet functionele, verouderde ruimte hebt, bijvoorbeeld een keuken, badkamer, slaapkamer, gang, zolder, dan maak ik verschillende ontwerpen zodat het praktisch én esthetisch voldoet aan al je wensen.

E

Een veranderde gezinssituatie hebt, ik ontwerp slimme en mooie interieuroplossingen, waar je nog jarenlang plezier van hebt.

E

Kleiner gaat wonen, van een groot huis naar een appartement verhuist, ik ontwerp een comfortabele indeling precies op maat,  passend voor al je bestaande en ook nieuwe meubels.

Interieur

Architectuur

Een interne verbouwing valt onder de noemer Interieurarchitectuur, waarin niet alleen interieur maar ook het architectonische, ruimtelijke ontwerpen onderdeel van is. Gecombineerd met kleuren, materialen, verlichting en detaillering wordt dit een totaalconcept van vormen, licht, routing en maatgeving. Wat met elkaar een kloppend geheel moet zijn. Vooral ook kloppend met jouw wensen, eisen en gebruik. Zodat het resultaat een functioneel en prachtig huis is waarin je je helemaal thuis voelt.

We woonden al vele jaren met plezier in ons ruime huis in Rosmalen, toch was daar de wens voor een grootscheepse renovatie mét een nieuwe indeling voor de begane grond. Patricia ontwierp een architectonisch totaal concept, waarbij de indeling nu helemaal klopt. De keuken is nu efficienter en groter, met slimme vondsten zoals het binnenraam dat doorkijkt naar de woonkamer. Heel ruimtelijk. De nieuwe werkkamer met grote op maat gemaakt kasten is erg prettig. De twee badkamers zijn mooi, praktisch en heel eigen geworden. Werkelijk alles in ons huis is áangepakt en mooier geworden. We zijn blij met ons huis!

Caroline en Henk

Voor als jij bijvoorbeeld

E

Een onpraktische, onbenutte zolder hebt, die prima tot werkkamer, slaapkamer(s) verbouwd kan worden, ik ontwerp een totaalconcept waar je heel blij van wordt.

E

De keuken wilt uitbouwen tot een woonkeuken, ik ontwerp met visie voor het geheel en oog voor de details.

E

Je huis wilt vergroten met een serre, kleine aanbouw, een dakkapel, ik reik je een ontwerp aan wat ruimtelijk in balans is, verrassend aansluit bij bestaande interieurruimtes én goed uitvoerbaar is.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Waarin je jouw wensen en ideeën, mogelijkheden qua budget en tijd overlegt. En waarin ik kan vertellen wat ik voor je kan betekenen.